Sra. Ana Edo Castro

Especialitat:

Dietètica i nutrició

Havent acabat el grau en Nutrició Humana i Dietètica, em trobo amb moltes ganes d’aprendre i iniciar-me en el món laboral. Especialment, la meva trajectòria professional va encaminada cap a la dietètica i nutrició especialitzada en la salut de les dones, sent aquest el camp que més em crida l’atenció.

Tot i això, sóc conscient en la necessitat de formar-se en diversos camps on l’alimentació jugui un paper clau per tal d’ajudar al nombre més gran de pacients possibles. Com a persona responsable i organitzada, sóc capaç d’adaptar-me amb soltesa i rapidesa a diferents situacions que se’m puguin presentar. A més, la meva passada trajectòria laboral m’ha exigit una sèrie de responsabilitats que he estat capaç de dur a terme, per la qual cosa em considero competent per suportar amb habilitat feines que reclamin compromís i serietat.

Notícies i consells

Coneix el que han publicat els nostres especialistes en el Bloc
T’informen i et detallem dia a dia de les nostres recomanacions sobre salut.
Dietes exprés. Són realment efectives?

Dietes exprés. Són realment efectives?

Arriba l’estiu i creix l’oferta de dietes exprés o dietes “miracle”, on ens asseguren una baixada de pes ràpida i generosa. Però, realment són efectives aquestes dietes? Com podem perdre uns “quilets” abans de vacances? Quina dieta pot ser la més efectiva?

read more

Contacta’ns

Truca'ns

Correu electronic

La nostra direcció

Plaça del Progrés, 24 08224 Terrassa – (Barcelona)

Posa’t en contacte amb nosaltres

Ús de Condicions