T’expliquem tots els secrets de la Depilació Làser díode

Segurament hauràs escoltat parlar sobre la Depilació Làser, però realment coneixes quins són els principis físics i mèdics en els quals es basa la depilació? Per què un làser depila? Quina és l’explicació de per què el pèl no torni a créixer més? Per què cal fer-se les sessions cada mes?

Estar morena o tenir qualsevol tipus de pell ja no és un problema per fer-se la Depilació Làser. Prepara’t per a l’estiu amb l’última novetat en depilació, el làser Díode. Sense pèl, sense excuses ….

Si abans no podies depilar-amb Làser perquè:

 • Ets molt morena, és a dir, el fototip de la teva pell és molt alt.
 • Estàs sempre bronzejada i no vols renunciar a prendre el Sol.
 • Creus que el tractament és dolorós o car.
 • No sabies el cost del tractament des de l’inici.

 

Com funciona la depilació làser de díode?

L’objectiu de la Depilació Làser de Díode, és l’eliminació del pèl de forma definitiva mitjançant la destrucció del seu fol·licle pilós, per aconseguir-ho, La Depilació Làser de Díode genera calor al voltant del pigment (melanina) que conté la tija del pèl i destrueix d’arrel i de forma permanent el fol·licle.

Els beneficis de la Depilació Làser de Díode són:

 • Aconsegueix una depilació permanent i definitiva en poc temps.
 • La pell millora molt en qualitat, suavitat i elasticitat ja que s’eliminen les agressions que poden provocar altres mètodes de depilació més tradicionals.
 • Es manté la pell en perfecte estat sense pèl, sense pèls enquistats ni problemes de fol·liculitis, abscessos o infeccions derivades del fol·licle.

 

Qui realitza la Depilació Làser?

 Personal especialitzat que marca les pautes a seguir mitjançant un control personalitzat garantint la seguretat i benestar de cada pacient. L’especialista determina un protocol d’aplicació exclusiu i a mida depenent de les característiques del pèl, color de pell i zona a tractar.

 

Zones de Tractament

La Depilació Làser de díode és implementada en zones corporals i facial amb un alt nivell de rendiment: cames, entrecuix, esquena, espatlles, braços, rostre, etc.

 

Avantatges de la  Depilació Làser de Diode

Entre els avantatges d’aquest dipus de depilació destaquen:

 • Tecnologia Làser de Díode, avalada per la comunitat científica internacional.
 • Sistema de protecció ultra freda que protegeix la pell, el que comporta menys molèsties.
 • Mes ràpid i més eficaç.
 • Tracta tot tipus de fototipus de pell, blanques, i morenes.

 

És definitiva de veritat?

A cada sessió eliminem només els pèls en fase de creixement ja que la tija del pèl és el que condueix l’energia fins al fol·licle per ser destruït. Els fol·licles en repòs no tenen una tija de pèl i no poden ser eliminats mitjançant la llum del làser. Per a això, es necessiten diverses sessions per eliminar definitivament el pèl d’una zona.

 

Quantes sessions són necessàries?

La durada del tractament de Depilació Làser Díode és marcada en funció del tipus de pèl i zona a tractar. Les sessions, requereixen més o menys temps entre una i altra.

 

Quan convé començar el tractament?

El tractament es pot realitzar en qualsevol època de l’any.

 

En què consisteix la Depilació Làser Díode?

És una llum del làser monocromàtica, que capta el pigment del pèl reconeixent i actuant només sobre el mateix aprofundint fins arribar a l’arrel del pèl i destruint de manera progressiva les cèl·lules que l’originen.

 

El Làser de Díode és una tècnica segura?

Realitzem consulta prèvia als pacients mitjançant un test supervisat per l’equip especialitzat per comprovar les característiques de la pell a la zona a depilar i pautar la utilització del làser i l’energia idònia per eliminar el pèl amb total seguretat i en el menor temps possible.

 

És possible depilar qualsevol zona amb el làser de Díode?

Sí. El làser s’utilitza per depilar tant el pèl facial com el de les zones corporals més sensibles.

Notícies relacionades