policlinica treton pcr

 

Fàcil, ràpida i segura.

L’actual pandèmia ens condiciona en el nostre dia a dia. Això és una realitat. A més a més, a tot això cal afegir que hi ha dues formes de passar el virus de la Covid-19: de forma simptomàtica i asimptomàtica. La primera es refereix a aquelles persones a les que el virus, efectivament, els provoca símptomes propis de la malaltia. Per altra banda, les persones asimptomàtiques són les que malgrat tenir el virus en el seu organisme, aquest no es manifesta de forma visible i, per tant, no tenen símptomes. No obstant, cal tenir present que en totes dues situacions la persona està infectada, i per tant, té capacitat de contagiar a la resta.

La teva seguretat i la dels teus, el més important.

Un cop vist això, hem de tenir en compte que la possibilitat de tenir el virus no depèn estrictament de tenir símptomes o no. Per això, hem de tenir cura i seguir estrictament les normes establertes per les autoritats sanitàries respecte l’ús de mascareta, gel hidroalcohòlic i distància social. Ara bé, la cosa es complica quan, per exemple, hem de viatjar o tornem a casa per veure a familiars. És aquí quan apareixen els dubtes sobre les possibilitats o no que tenim de portar el virus amb nosaltres. Perquè la teva seguretat, i la dels teus, és el més important.

 

Surt de dubtes amb el teu test ràpid PCR

A Policlínica Treton volem donarte cobertura i seguretat. Per això et realitzem el teu test ràpid PCR per tan sols 70€. Disposem d’un servei actiu d’analítiques, tests serològics i proves PCR. Tot pensat per la teva seguretat i per la teva comoditat. Perquè som conscients dels moments difícils que estem vivint, i volem possar-t’ho fàcil. Ara bé, potser et preguntes quan és necessari fer-te una PCR. I també volem donar resposta a aquest dubte.

 

En quins casos m’he de fer una PCR?

 

La resposta a aquesta pregunta és ben senzilla. La PCR és la prova idònia quan el pacient té símptomes o quan conviu i/o ha tingut contacte amb algun pacient que està passant la malaltia, o quan s’ha estat en zones amb alta incidència. Així mateix, per motius de treball, viatjes o retrobaments familiars, també és recomenable realitzar-la per sortir de dubtes. Recorda que el període d’incubació després del contacte sol ser de 5 a 7 dies, sent positiva la PCR fins i tot dos dies abans de l’inici dels símptomes. A més a més, recorda que la PCR té una alta sensibilitat i els resultats són altament fiables.

 

Notícies relacionades