estiu segur pcr treton

 

Et donem la seguretat que necessites

Ja tenim aquí l’estiu! El que significa que molts de nosaltres tenim ganes de gaudir del bon temps, de les vacances que s’aproximen i de la possibilitat de realitzar viatges. Ja sigui a nivell nacional o internacional. A més a més, cal tenir en compte que venim d’uns mesos amb restriccions i limitacions de mobilitat que han incrementat les nostres ganes de sortir fora. Ja sigui per oci, per visites familiars, o fins i tot per qüestions laborals, a Policlínica Treton volem que aquest estiu puguis viatjar de la manera més segura possible.

Pero a què ens referim quan parlem de seguretat? Doncs bé, ens referim a realitzar els nostres trajectes amb la certesa de que no estem afavorint a l’expansió del virus ni posant en risc a cap dels nostres contactes. Per això, t’oferim el nostre servei de test ràpid PCR perquè puguis desplaçar-te amb la seguretat que et mereixes. D’aquesta forma, dispondràs a un preu assequible i de forma ràpida d’un resultat fiable que et permetrà realitzar els teus plans d’estiu amb garantia de seguretat per a tu i pels teus.

 

Necessito una PCR per poder viatjar?

Quan preparem els viatges d’estiu a la majoria se’ns planteja el dubte sobre si es necessari disposar d’alguna prova que acrediti que som negatius en el virus de la Covid-19. Ara bé, en quins casos ens hem de realitzar la prova de forma oblitatòria i en quins de forma opcional? T’ho resumim en els següents punts. Demana el teu test PCR i viatja amb seguretat.

=

En la majoria de destinacions internacionals ens demanaran una prova Covid. En aquest cas és molt probable que sigui una PCR. Sigui com sigui, a la Policlínica Treton podem realitzar-te totes dues proves. No obstant, et recomenem que revisis la normativa de cada país per saber quina prova o .pautes hauràs de seguir abans de realitzar el treu trajecte.

=

A nivell nacional, la majoria de CCAA no demanen proves específiques. No obstant, les comunitats insulars sí opten per proves (PCR o antigens). Ara bé, també cal revisar constantment la normativa ja que està subjecte a canvis. Per últim, també et recomenem que si visites familiars o cercles propers, et realitzis una prova per evitar possibles brots.

Recorda que aquest estiu el més important és la seguretat. El virus encara és entre nosaltres i cal que siguem previnguts, sense renunciar al temps de qualitat. Precisament per aquest motiu, volem que aquest estiu disposis de la garantia més important: la teva salut. Demana el teu test amb nosaltres i gaudeix de l’estiu que et mereixes.

 

Notícies relacionades