Tractaments estètics

essence by essence

Més enllà de la bellesa

Comptem amb els tractaments de depilació làser més competents i efectius i comptem amb professionals especialitzats que et proporcionaran el millor assessorament personal des de la primera a l’última sessió de depilació permanent; l’informarem des del primer moment, sobre els resultats i les sessions requerides.

Comptem amb la tecnologia làser més avançada, sempre utilitzem el tipus de tractament més adequat i aconsellable per a cada pacient, depenent de la zona a tractar, el tipus i color de pell i pèl.

Comptem amb un equip especialitzat en l’aplicació de tots els tipus de tractaments làser de depilació facial i corporal.

Millora la teva imatge amb total garantia i qualitat i sense passar pel quiròfan

Estètica corporal

Disminueix volum de forma localitzada SENSE PASSAR PEL QUIRÒFAN. Saps que POTS ESCULPIR EL TEU COS SENSE CIRURGIA amb els nostres tractaments estètics corporals? ELIMINAR LA CEL·LULITIS, FLACCIDITAT o REDUIR VOLUM, és possible. Afortunadament, hi ha nombroses tècniques per aconseguir combatre aquests problemes. El Lipo làser, Mesoteràpia, Pressoteràpia, entre d’altres, són tècniques que et poden ajudar.Aquests tractaments són molt efectius i funcionen a mig termini mitjançant diverses sessions. A més, no tenen efectes secundaris i et permeten seguir la teva vida habitual. Per aquest motiu, cada vegada tenen més adeptes. Moltes persones tenen por de passar pel quiròfan. Disposem de tractaments altament efectius que, SENSE PASSAR PEL QUIRÒFAN, milloren considerablement la textura de la pell, permeten reduir una o dues talles o bé eliminar o reduir la cel·lulitis. Si es combinen dues tècniques, es poden obtenir millors resultats i reduir de forma localitzada les zones que necessitis millorar. Tenim una gamma variada de possibilitats perquè, amb el teu especialista, trieu la millor.

 

Notícies i consells

A l’estiu, protegeix la teva pell

A l’estiu, protegeix la teva pell

A tots ens agrada veure’ns amb un bon color de pell. I l’estiu sembla l’època ideal per aconseguir-ho. Tot i això, no tot s’hi val i cal que tinguem cura de les radiacions solars ja que aquestes poden resultar altament perilloses si no prenem les precaucions adequades. 

Què és la Depilació Làser de díode?

Què és la Depilació Làser de díode?

Segurament hauràs escoltat parlar sobre la Depilació Làser, però realment coneixes quins són els principis físics i mèdics en els quals es basa la depilació? Per què un làser depila? Quina és l’explicació de per què el pèl no torni a créixer més? Per què cal fer-se les sessions cada mes?

Depilació làser

Elimina el pèl no desitjat, per sempre. La depilació làser és molt més eficaç, segura i senzilla. Utilitzem LÀSER DE DIODE D’ÚLTIMA GENERACIÓ personalitzant a la tipologia de cada pacient prèvia història mèdica i consentiment informat per garantir la seguretat i eficàcia del seu tractament. Aconseguirà no només eliminar el pèl de forma permanent, sinó també una pell més suau i acabar amb els cabells enquistat (fol·liculitis) i hirsutisme. Es tracta d’un TRACTAMENT INDOLOR que es pot aplicar en QUALSEVOL ÈPOCA DE L’ANY i molt adequat per a TOT TIPUS DE PELL i DE PÈL.

Estètica facial

Aparenta menys anys SENSE PASSAR PEL QUIRÒFAN. Gràcies a l’experiència dels nostres professionals, que els permet realitzar una correcta combinació de les tècniques disponibles, s’aconsegueixen resultats naturals i un rostre més fresc i descansat. Entre tots els tractaments per a la cara, destaquem el FOTOREJOVENIMENT LASER i la MESOTERÀPIA FACIAL que permet ATENUAR LES ARRUGUES i MOSTRAR UNA CARA MES JOVE. Les nostres avantatges en tractaments facials sense cirurgia:

  • Tractaments combinats a mida.
  • Aplicats per experts professionals.
  • Resultats més eficaços i duradors.
  • Sense passar pel quiròfan.
  • Resultats visibles des de les primeres sessions.
  • Preus assequible.

Apostem per tractaments segurs, senzills i ràpids, sense període de recuperació. Encara que la nostra major preocupació és que estiguin a l’abast de tothom. Perquè tots tenim dret a ser la millor versió de nosaltres mateixos.Les noves tècniques evolucionen a pas de gegant, són cada vegada menys invasives, més assequibles i amb resultats visibles des de la primera sessió.

Demana una cita prèvia