rehabilitacio

 

És vital davant de situacions determinades

Després d’una operació o intervenció clínica, la recuperació pot arribar a ser bastant lenta. Això sí, mai ens falten les ganes de tornar a recuperar l’energia prèvia i el nostre estil de vida de forma saludable. En poques paraules, a tots ens agrada recuperar la nostra rutina adaptada a les noves necessitats posteriors a la intervenció. I en aquest sentit, una bona rehabilitació és la solució

És necessari esmentar que quan es tracta de rehabilitacions, sempre hem de comptar amb assistència professional. Es tracta d’un moment molt important en la recuperació del pacient i per aquest motiu el nostre objectiu ha de passar per mans d’experts. Recorda que si estàs interessat en els serveis que podem oferir-te pots contactar amb nosaltres per demanar-nos més informació. 

 

No ens podem oblidar del diagnòstic previ a la rehabilitació

 

Ja sigui davant d’una lesió física, un post-operatori o qualsevol altra situació, un diagnòstic serà fonamental per determinar quin tipus de rehabilitació hem de realitzar. És per aquest motiu que l’especialista ens haurà d’indicar les característiques del nostre tractament així com la duració del mateix. Sigui com sigui, el major consens es centra en què la rehabilitació s’ha de dur a terme el més aviat possible. 

Serà necessari comptar amb assistència professional 

Tingues en compte que cada situació s’estudia de forma específica. No existeixen patrons genèrics per a realitzar un mateix tipus de rehabilitació a tothom. És per això que insistim en què sempre serà necessari comptar amb assistència professional per realitzar el correcte diagnòstic de la nostra patologia. D’aquesta manera estarem més a prop d’aconseguir l’èxit de la nostra rehabilitació

Recorda que a la Policlínica Treton comptem amb un servei de traumatologia. Et volem convidar a fer un cop d’ull a aquesta especialitat, així com a la resta de serveis que podem oferir-te. 

 

Notícies relacionades