Les nostres especialitats

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Teràpies Reiki

Treball en el camp emocional.

La paraula Reiki ve de REI que significa energia universal i KI força vital. L’energia universal està al nostre voltant i està també en les plantes, els animals, la naturalesa, representa la vida i, el més interessant, és inesgotable. La força vital és l’energia que tenim individualment i que circula per tot l’organisme mantenint les seves funcions. L’ésser humà no només disposa del cos físic sinó que té a més el cos emocional i cos mental. Aquests tres cossos són moguts per la força vital. Quan hi ha un problema, una preocupació o una inquietud, aquesta activitat està dirigint als tres cossos: pensem en el problema, aquest al seu torn desperta alguna emoció i pot arribar a afectar el cos físic i provocar una contractura, per exemple.

El Reiki és de les poques teràpies que poden arribar a actuar sobre els tres cossos. Quan es realitza una sessió no es marquen objectius, ni temes a tocar. El terapeuta és neutre i deixa que l’energia flueixi pels canals i arribi al palmell de les seves mans. L’energia que rep la persona és neutra i actua sobre la persona depenent de les seves pròpies necessitats.

Durant un tractament de Reiki l’energia flueix a través de les mans del terapeuta cap al pacient. Normalment el pacient està estirat sobre una llitera, amb la roba posada, encara que també es pot rebre un tractament de Reiki assegut o de peu. El mestre de Reiki col·loca les seves mans en diferents posicions prop de diferents zones del cos del pacient. Cada posició de les mans es manté entre tres i cinc minuts. La col·locació de les mans del terapeuta no ha de ser inadequada ni han d’exercir cap tipus de pressió.

El tractament de Reiki és segur i pot ser compatible amb qualsevol tipus d’atenció mèdica que s’estigui rebent. Cada vegada són més els hospitals que apliquen tractament de Reiki als seus pacients la qual cosa ens demostra que el Reiki és efectiu i molt recomanable. El que se sent durant el tractament de Reiki canvia molt d’una persona a una altra, és molt subjectiu. Hi ha qui nota les mans del terapeuta molt calents i en altres ocasions molt fresques.

La majoria de les persones que reben un tractament de Reiki se sent molt reconfortades, alliberades de la tensió i molt relaxades. Els beneficis que es reben amb el Reiki són acumulatius és a dir que potser durant la primera sessió no es va notar res però segur que en les següents percebrà noves i molt agradables sensacions.

Contacta’ns

Truca'ns

Correu electronic

La nostra direcció

Plaça del Progrés, 24 08224 Terrassa – (Barcelona)

Posa’t en contacte amb nosaltres

Ús de Condicions