Medicina estètica plàstica

Correcció i millores d’anormalitats.

Cirurgia reconstructiva o reparadora, que inclou a la microcirurgia, està enfocada a dissimular i reconstruir els efectes destructius d’un accident o trauma, els defectes d’una malformació congènita i d’una resecció tumoral o oncològica. La cirurgia reconstructiva o reparadora fa ús de diferents tècniques, mitjançant cirurgia es dóna tractament per reconstruir les deformitats i proporcionar funció transportant teixits del mateix cos amb múltiples tècniques, l’ús d’implants de materials biocomplatibles ja sigui per a suport o funció (moviment), o la combinació dels dos.

El farciment facial amb àcid hialurònic s’utilitza per omplir arrugues i donar volum a zones deprimides. Amb l’edat van apareixent arrugues, flacciditat cutània i pèrdua de volum en zones com els pòmuls, solcs nasogenians i llavis, entre altres, sent els farcits facials, una eina molt utilitzada per al rejoveniment facial.
Existeixen una gran varietat de tipus d’àcid hialurònic, depenent de la zona a tractar o el que volem aconseguir. No es farà servir el mateix tipus d’àcid hialurònic per donar volum als llavis, que per corregir el solc nasogenià o per aportar volum als pòmuls. Un cop triat el material indicat per a cada cas es procedeix a la infiltració mitjançant agulla fina. Els resultats s’observen des del principi. Es pot realitzar amb anestèsia local per evitar molèsties durant el tractament. La durada depèn de les zones a tractar, normalment entre 20-30 minuts.
La recuperació és immediata, si bé és cert, que s’haurà sensació d’inflor o pressió a la zona tractada, que desapareixerà en uns dies. La durada del tractament és d’aproximadament 6 mesos, depenent de el material emprat per a això.

El lífting facial amb fils tensors és una de les tècniques de medicina estètica per poder tensar la pell de la zona facial. Amb l’edat, tant la pèrdua de volum dels compartiments facials, com la pèrdua de cohesivitat de l’col·lagen, provoquen flacciditat de la pell facial i per corregir-ho és necessari tensar la pell i així evitar la caiguda d’aquesta.
Amb l’aparició dels fils tensors podem aconseguir tensar la pell sense necessitat de recórrer a cirurgia. Un cop escollit la quantitat de fils necessaris, això dependrà de la quantitat de pell a tensar, així com de la seva localització, es farà un petit port d’entrada a la pell amb una agulla en una zona amagada, com podria ser l’arrel de cabells , després s’introduiran els fils tensors i es tensarà la pell. Els resultats s’observen des del principi. es pot realitzar amb anestèsia local per evitar molèsties durant el tractament. La durada depèn de les zones a tractar, normalment entre 20-30 minuts.
La recuperació és immediata, si bé és cert, hi haurà molèsties a la zona tractada, que desapareixerà en uns dies. La durada de l’tractament és d’aproximadament 6 mesos.

La rinomodelació amb àcid hialurònic es basa en utilitzar farcits sintètics per aportar volum en zones on faltaria, per aconseguir un nas més estilitzada. S’utilitza sobretot en solcs de dors nasal, així com en zona de la columel·la per donar-li més projecció a la punta nasal. Un cop escollit el material, aquest s’injecta amb una Guja fina. Els resultats s’observen des del principi. La durada de l’tractament no sol sobrepassar els 20 minuts. A la rinomodelació s’utilitzen substàncies de farciment reabsorbibles, és una intervenció 100% ambulatòria, on a través d’unes petites injeccions amb una agulla fina corregim les imperfeccions del nas.
La recuperació és immediata, si bé és cert, que s’haurà sensació d’inflor o pressió a la zona tractada, que desapareixerà en uns dies. La durada de l’tractament és d’aproximadament 6 mesos.

Contacta’ns

Truca'ns

Correu electronic

La nostra direcció

Plaça del Progrés, 24 08224 Terrassa – (Barcelona)

Posa’t en contacte amb nosaltres

Ús de Condicions