Les nostres especialitats

Homeopatia

Teràpia amb remeis naturals

La medicina alternativa o medicina no convencional engloba totes aquelles pràctiques presentades com si tinguessin els efectes guaridors de la medicina però que no es basen en evidènciesobtingudes utilitzant el mètode científic. Consisteix en un ampli ventall de pràctiques que no entren en el camp de la medicina convencional, com ara l’homeopatia, la quiropràctica i l’acupuntura.

Medicina amb més de 200 anys d’experiència molt extesa arreu del món. És una teràpia segura doncs fa servir remeis naturals d’origen animal, vegetal i mineral. S’utilitza a qualsevol moment del cicle vital de la persona des de la infància, adolescència, vida adulta, període d’embaràs i lactància i finalment vellesa. Fa servir dosis infinitessinals, és a dir molt diluïdes, de les substàncies i es fomenta en la llei de la similitud. El remei un cop admonistrat provoca una acció a dins de l’organisme, estimulant el sistema immunològic de l’individu afavorint la curació.

L’homeopatia treballa amb una visió integral i individualitzada, és per això que cal conèixer a fons els trets característics de la persona, tant a nivell físic com a nivell emocional i mental per treballar conjuntament en benefici de la salut de les persones.

La quiropràctica és una medicina alternativa que emfatitza la diagnosi, el tractament i la prevenció dels desordres mecànics del sistema músculo-esquelètic, especialment de la columna vertebral, sota la hipòtesi (seguint al magnetoterapeuta Daniel David Palmer) que aquests desordres afecten la salut en general a través del sistema nerviós.

Estimulació de punts acupunturals de la pell del cos a través de mètodes diversos, com ara la penetració d’agulles fines o l’aplicació d’escalfor, pressió o llum làser. És una pseudomedicina nascuda a la Xina abans de l’aplicació del mètode científic que proclama ser capaç de curar mitjançant l’aplicació d’agulles en punts estratègics del cos pels que passa l’energia.

L’homeopatia i l’alopatia o medicina convencional ha ser exercida per personal mèdic qualificat per a garantir un bon ús.

Els nostres metges

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

Demana una cita prèvia