Les nostres especialitats

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Estudis clínics

Anatomia patològica.

Una anàlisi clínic o prova de laboratori és un tipus d’exploració complementària, la demana un metge al laboratori clínic per confirmar o descartar un diagnòstic. Forma part del procés d’atenció al pacient. Es recolza en l’estudi de diferents mostres biològiques mitjançant la seva anàlisi en laboratori i brinda un resultat objectiu, que pot ser quantitatiu (un nombre, com en el cas de la xifra de glucosa) o qualitatiu (positiu o negatiu).
Un examen desangrentado és una anàlisi de laboratori realitzat en una mostra que pot ser de sang completa, plasma o sèrum. Els exàmens de sang són usats per determinar estats fisiològics i bioquímics com ara una malaltia, contingut mineral, eficàcia de drogues, i funció dels òrgans.
Un examen general d’orina, també anomenat anàlisi d’orina o uroanálisis, consisteix en una sèrie d’exàmens efectuats sobre l’orina, constituint un dels mètodes més comuns de diagnòstic mèdic. Un examen complet consta de diverses determinacions: un examen macroscòpic, 1 examen físic-químic, un examen microscòpic i, si fos necessari, un urocultiu. L’anàlisi fisicoquímica es pot efectuar mitjançant tires reactives els resultats es llegeixen d’acord als canvis de color. l’aparell reproductor ambdós sexes.

Contacta’ns

Truca'ns

Correu electronic

La nostra direcció

Plaça del Progrés, 24 08224 Terrassa – (Barcelona)

Posa’t en contacte amb nosaltres

Ús de Condicions