esclerosi vascular

 

Les varius i l’esclerosi vascular

En aquest article volem donar-te a conèixer el tractament de l’esclerosi vascular. Tot i això, abans de centrar-nos en aquest tema cal saber quin és la causa o l’origen que ens pot dur a recórrer a aquesta solució. Doncs bé, sigui com sigui, les protagonistes en aquest cas són les varius. Una variu és una dilatació anormal d’una vena. Poden aparèixer per factors genètics o de constitució. També per malalties o situacions nocives freqüents. No obstant, malgrat semblar un problema aparentment estètic, pot derivar en greus complicacions per a la nostra salut: flebitis, trombosi, úlceres, taques a la pell…

En aquest sentit, sempre que detectem qualsevol indici, en aquest cas de varius, és important visitar un especialista. No hem de prendre decisions pel nostre compte ni deixar-nos assessorar per fonts poc fiables com poden ser pàgina d’Internet. L’opinió d’un especialista et permetrà assessorar-te de manera responsable i en base a criteris professionals. D’aquesta manera, podràs obtenir un diagnòstic fiable sobre el teu cas concret així com un tractament personalitzat a les teves necessitats. A Policlínica Treton estarem encantats de poder-te assessorar i acompanyar-te en aquest procés. 

 

En què consisteix el tractament?

L’esclerosi vascular és el tractament perfecte per eliminar les varius superficials de forma ràpida, efectiva y segura. L’objectiu és corregir els vassos que provoquen la lesió sense fer mal als teixits del voltant, sense provocar cicatrius i sense intervencions quirúrgiques. El procés és molt senzill: consisteix a infiltrar directament al got afectat una substància esclerosant —el polidocanol al 0,5%—, per coagular-lo. En coagular-se, el got desapareix progressivament durant una o dues setmanes. Per tant estem parlant d’un tractament ràpid i efectiu.

}

Ràpid

Sense cirurgia

R

Segur i eficaç

El tractament complet amb esclerosi vascular es realitza en diverses sessions que poden tenir una duració d’entre quinze i seixanta minuts. El nombre final de sessions dependrà de cada cas concret, ja que estarà condicionat pel nombre de vassos afectats així com pel grau de reactivitat vascular. Sigui com sigui, al tractar-se d’una intervenció mínima, un cop finalitzis cada una de les sessions podràs seguir amb la teva activitat normal del dia a dia. 

Quan comencen a notar-se els resultats?

Estem segurs de que ja t’has preguntat quan comencen a notar-se els resultats d’aquest tractament. Doncs bé, t’animarà saber que els resultats comencen a ser altament visibles a partir de la primera sessió. Per tant, t’animem a provar en primera persona el tractament perquè experimentis els resultats en primera persona. No dubtis en contactar-nos per demanar més informació. Estarem encantats de resoldre els teus dubtes.

Notícies relacionades