Sra. Mercè Porret Balañá

Nutricionista

Currículum

Especialitat: Dietètica i nutrició

Sóc  Mercè Porret Balañá, Dietista-Nutricionista Diplomada per la Universitat de Ciències de la Salut Blanquerna. A part de la carrera de Dietètica i Nutrició humana segueixo ampliant els meus coneixements. He cursat diferents postgraus per la Universitat de Navarra: Nutrició hospitalària, Nutrició i obesitat i Nutrició en la infància i adolescència. Durant la meva trajectòria professional, de més de 10 anys, he pogut ajudar a moltes persones adquirir uns bons hàbits nutricionals i aconseguir el seu benestar. Una correcte alimentació és la clau per obtenir un òptim estat de salut.  Ja ho deia Hipòcrates en el seu temps  “que la teva medicina sigui el teu aliment i el teu aliment, la teva medicina”. 

Ressaltar de la meva tasca com a professional, el treball diari per ajudar als pacients a adquirir bons hàbits, penso que la clau està en una correcte educació nutricional, i així aconseguir una adherència terapèutica. Considero, que a part de oferir una pauta nutricional personalitzada, segons objectius i necessitat del pacient, és de gran importància acompanyar i recolzar al pacient durant aquest procés, per això, me format pel centre d’estudis “Nutritional Coaching, experts en Nutrició” com a Coach Nutricional.

Publicacions

Notícies i consells

Dietes exprés. Són realment efectives?

Dietes exprés. Són realment efectives?

Arriba l’estiu i creix l’oferta de dietes exprés o dietes “miracle”, on ens asseguren una baixada de pes ràpida i generosa. Però, realment són efectives aquestes dietes? Com podem perdre uns “quilets” abans de vacances? Quina dieta pot ser la més efectiva?

leer más

Demana una cita prèvia