Les nostres especialitats

Odontologia

Patologies de l’aparell estomatognàtic

Ciència de la salut que s’encarrega del diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties de l’aparell estomatognàtic, el qual inclou a més de les dents, les genives, el teixit periodontal, el maxil·lar superior, el maxil·lar inferior i la articulació temporomandibular. Les principals malalties de les que s’ocupa l’odontologia són la càries dental, la maloclusió i la malaltia periodontal.

Per poder mossegar amb eficàcia i mantenir una bona digestió, és important una bona salut bucal i la conservació de totes les seves dents. La clínica Gil-Vernet Mas posa a la seva disposició:

  • Programes preventius personalitzats.
  • Hàbits d’higiene.
  • Tractaments amb flúor.
  • Control periodontal.

És una desmineralització microscòpica de la superfície de l’esmalt o el ciment de la dent afectada.
Si no es realitzen revisions periòdiques i no es detecten les càries, van augmentant i avançant ràpidament fins arribar a la polpa, envaint el sistema nerviós i la irrigació sanguínia de la dent.

És quan la càries ha avançat fins el punt d’afectar al nervi, aquest s’infecta i es fa necessària la seva extirpació, és a dir, l’endodòncia.
A la clínica Gil-Vernet Mas utilitzem materials biocompatibles d’última generació i sistemes de mesura de conductes radiculars que garanteixin un segellat correcte dels mateixos.
Utilització de mecanismes de llimes rotatòries, amb la qual cosa s’aconsegueix una instrumentació molt menys traumàtica.

És la millor solució que existeix actualment per poder substituir peces dentals sense haver de malmetre altres de sanes.
 A la nostra clínica dental gràcies a la tecnología 3D i la medicina regenerativa amb l’obtenció de plasma ric en factors de creixement del propi pacient, ens ajuda a disminuir el rebuig dels tractaments implantologics.

Blanqueig dental, tractament de l’esmalt amb productes químics a la clínica. Efectiu en persones amb bona salut dental i gingival.
No és aconsellable a persones fumadores o que consumeixen elevades dosis de líquids que tenyeixin, tipus cafè o tè i menjars o begudes colorants. No és aconsellable en pacients amb sensibilitat dental.

Les carilles dentals són reconstruccions estètiques que es realitzen a la part externa de les dents anteriors i que permeten modificar el seu color, la forma i la brillantor. Creen somriures blancs, brillants i amb les dents molt ben alineades, i a més a més protegeixen la superfície de les dents malmeses Tenen l’avantatge de la necessitat de poca o cap eliminació de l’estructura dental en comparació amb les corones. És una alternativa per a pacients que no toleren un blanquejament dental.

Els nostres metges

Demana una cita prèvia