Policlínica Treton

La teva clínica de confiança

La clínica

Si durant anys hi ha hagut un referent d’atenció mèdica personalitzada a Terrassa aquesta ha estat la Policlínica Treton. Fundada l’any 1994 per professionals de la sanitat, metges i cirurgians d’alt nivell professional van decidir unir el seu capital humà per donar servei privat i atenció diferencial als seus pacients. Pioners a Terrassa en quan a salut , la Policlínica ha anat evolucionant fins a dispossar de una gran varietat d’especialitats, tant mèdiques com quirúrgiques que la fan capdavantera ja no tant sols a Terrassa sinó a majors dimensions , comptant dins del quadre mèdic amb referents mèdics i liders d’opinió.

Estem convençuts de que protegir les persones i millorar-lis la seva qualitat de vida ha estat un eix director durant aquest anys i que en l’actualitat repren el màxim exponent en la renovació de la clínica, que mantenint el mateix esperit innovador va evolucionant per continuar garantint un servei d’exel.lència en l’atenció mèdica.

La nostra tecnologia

Proves analítiques més modernes per detectar riscs oncològics, diagnòstics prenatals, malalties reumàtiques, etc.

  • Ecografia d’última generació 4D, que permet fer video dvd de l’embaràs i diagnòstic de màxima ressolució.
    Cirurgía assistida per artroscòpia i laparoscòpia que afavoreix la ràpida recuperació dels nostres pacients.
  • Plantilles a mida per a l’el·laboració de pròtesis de genoll i maluc, millorant la seva implantació i encaix i reduïeix el temps quirúrgic.
  • Clínica dental amb totes les diferents subespecialitats odontològiques amb tecnologia renovada.
  • Estudi del xequeig esportiu, amb control de prova d’esforç, espirometria, ecocardiologia, valoració per nutricionista, podòleg i traumatòleg.
  • Cirurgia estereotàxica craneal.

Som la teva clínica

Policlínica Treton és una societat limitada formada per un accionariat, que té com a finalitat millorar la qualitat de vida dels nostres pacients i proporciona-lis salut. Oferim els valors del tracte humà i la sensibilitat de ser escoltat i tractat com ens mereixem.

Demana una cita prèvia