Coneixem dos dels casos més comuns

Els tractament antiaging fa anys que semblaven estar tan sols en mans de les més famoses. Tot i això, la situació ha canviat i avui en dia no és gens complicat gaudir dels avantatges de la cirurgia i de la medicina estètica.

Partint de la base que tothom és lliure de realitzar-se el tractament que més li vingui de gust (sempre i quan no estigui en risc la salut), és cert que cada franja d’edat té un tipus de tractament més adequat. A continuació presentem dos exemples molt destacats. El primer relacionat amb el pit i el segon amb la cara.

Cada franja d’edat té un tipus de tractament més adequat

Potser una de les operacions més conegudes per tots és l’augment de pit. Una intervenció molt demandada per les noies joves, especialment entre vint i trenta anys, que desitgen una major talla. Ara bé, amb el pas dels anys -i sobretot les dones amb fills- l’augment de pit ja no és el més sol·licitat, sinó que ho és la mastopexia o aixecament de pit. En aquest sentit, es tracta d’elevar-lo quan aquest ha començat a caure a causa de l’edat.

Per altra banda, tenim els tractaments amb botox i el lifting facial. El primer és cada cop més demandat per joves que volen eliminar els anys d’expressió del seu rostre. Tot i això, és un procediment que tampoc entén d’edats. Tot i això, en el cas del lifting facial, el més recomanable és realitzar-lo a partir dels 45 anys i no abans, tot i que cada cas pot tenir les seves peculiaritats.

Notícies relacionades