Clínica dental a Terrassa

Especialistes en servei odontològic dental i estètica dental.

Truca a la clínica

937 89 09 03

On ens trobaràs

Plaça del Progrés, 13, 08224 Terrassa, Barcelona

Correu electrònic

info@gilvernetmas.cat

Especialistes en somriures des de 1983

Amb més de 30 anys d’experiència al servei odontològic, estem situats al centre de Terrassa.

El Dr. Gil-Vernet fundador i ànima d’aquesta clínica és el cirurgià i especialista en implants juntament amb la Dra. Mas encarregada de l’ortodòncia. Tots dos gestionen aquest centre de salut, un dels mes veterans de la ciutat.

S’hi realitzen tot tipus de tractaments odontològics utilitzant les tècniques més avançades en regeneració òssia, ortodòncia invisible digitalitzada i realització de pròtesis fixa per CAD/CAM.

Amb tots aquest avenços, la clínica aconsegueix els millors resultats en les seves actuacions i una major qualitat de vida pels nostres pacients.

Tecnologia CAD/CAM

L’escàner digital permet pendre mides en 3D de la boca del pacient sense necessitat d’utilitzar les molestes pastes.
El procés de disseny i fabricació digital ens ajuda a obtenir un perfecte control de les dimensions, estética i ajustament de la prótesis, millorant la fiabilitat i resultat pel pacient, com també reduir el temps de col.locació de la prótesis sense passar per diferents proves minimitzant així el màxim de visites a la consulta.

Implantologia

És la millor solució que existeix actualment per poder substituir peces dentals sense haver de malmetre altres de sanes. A la nostra clínica dental, gràcies a la tecnología 3D i la medicina regenerativa amb l’obtenció de plasma ric en factors de creixement del propi pacient, aconseguim disminuir el rebuig dels tractaments implantologics.

Alineadent

És el corrector dental invisible més avançat del moment. Una revolució d’ortodòncia digitalitzada amb la que aconseguiràs un somriure atractiu i saludable. És un tractament format per una sèrie d’alineadors removibles que individualment provoquen una controlada i lleugera pressió sobre les dents aconseguint el moviment i correcció desitjats de manera eficaç, discreta, còmode i higiènica.

Els nostres serveis

Odontologia preventiva

L’odontologia preventiva és tota cura dental que ajuda a mantenir una bona salut oral. És una combinació de revisions dentals igual que el desenvolupament de bons hàbits, com el raspallat i l’ús del fil dental. La cura de les teves dents comença d’hora a la infantesa i s’estén al llarg de la teva vida.

Estètica dental

Blanquejaments dentalsamb tractament de l’esmalt amb productes químics a la clínica. Efectiu en persones amb bona salut dental i gingival. Carilles dentals per reconstruccions estètiques que es realitzen a la part externa de les dents anteriors i que permeten modificar el seu color, la forma i la brillantor. Creen somriures blancs, brillants i amb les dents molt ben alineades, i a més a més protegeixen la superfície de les dents malmeses.

Ortodòncia invisible, l’ortodòncia digital més precisa i eficaç

El sistema dissenyat amb tecnologia 3D ens permet l’impressió de models amb escàner intraoral (sense pastes). Consisteix en una sèrie d’alineadors amovibles i invisibles que exerceixen individualment una controlada i lleugera pressió sobre les dents, aconseguint el moviment i una correcció fins el punt desitjat de manera controlada i progressiva.