La clínica dental

Gil-Vernet Mas

L’odontologia al teu abast

Sabem que la teva experiència com a pacient comença en el moment en que ets rebut en el nostre centre, pel que hem mimat fins a l’últim detall perquè et sentis relaxat i còmode, en un entorn confortable. Les nostres àmplies i modernes instal·lacions, a més d’oferir-te un entorn agradable i acollidor, compten amb l’avantatge de trobar-se en una zona cèntrica, privilegiada i dinàmica de Terrassa, amb senzill accés en transport públic i abundants aparcaments en la zona (amb condicions especials per als nostres pacients).

Innovació constant en salut bucal, nou sistema 3D (impressions amb escàner i fabricació de pròtesis CAD-MAD). No utilitzem materials desagrabables a la boca. Biocompatibilitat. Màxima precisió i fiabilitat. Fem finançament a mida.

 

La nostra tecnologia CAD-CAM

L’evolució de la nostra professió dia a dia ens obliga a estar constantment dedicats a conèixer les noves tecnologies, que en definitiva, ens ajudaran a aconseguir uns millors resultats.

El CAD és un conjunt d’eines informàtiques de suport per al disseny de peces en 2D (plànols i dibuixos) o en 3D (sòlids i superfícies), originalment aplicat en enginyeria. En restauracions dentals aquestes eines s’apliquen en el disseny de les pròtesis, substituint el modelatge en cera manual per un disseny digital amb un perfecte control de les dimensions i l’estètica. El CAM consisteix en la utilització d’ordinadors i tecnologies de càlcul al llarg del procés de fabricació, des de la planificació fins a la producció i el control de qualitat. En restauracions dentals, s’aplica a la fabricació de les pròtesis, substituint el colat del metall per processos realitzats per màquines de control numèric, aconseguint així una gran precisió, funcionalitat i acabat estètic. La combinació del CAD-CAM ens permet obtenir pròtesi amb un ajust, estètica i funcionalitat superiors a les realitzades amb el mètode tradicional.

La tecnologia CAD-CAM és relativament moderna, prou com per catalogar-la de futur. De mica en mica s’anirà incorporant en tota l’odontologia com una eina imprescindible.
A la nostra clínica ja és una tecnologia que té passat, amb la qual hem obtingut un grau d’experiència que ens permet parlar de futures millores.

Amb aquest sistema aconseguim una solució per a cada rehabilitació; la utilització de tota mena de materials, la biocompatibilitat – bioinercia garantides, el millor ajust (més fiabilitat, durada superior de la pròtesi, millors resultats per al pacient, resultat més estètic) i millors controls de qualitat. Totes les estructures CAD-CAM estan dissenyades individualment en funció de les necessitats de cada pacient.

Publicacions

  • La tecnologia dental CAD-MAM arriba a Terrassa.

DESCARREGAR PDF

Demana una cita prèvia